tisdag 1 januari 2013

2013, välkommen!

God morgon 2013. Kaffet smakade gott och nytt och även om det är samma mat i kylen och tvätt i tvättkorgen känns allt ändå overkligt nytt. Under en liten del av 2011,hela 2012 och nu in i 2013 har vi förändrat kost,träning och beteendemönster. Så lång tid har det tagit att programmera om våra hjärnor som varit på helt fel spår.
Vi förstår nu jag och Nadja att det krävs krafttag, ingen liten diet eller bantning. Att man måste kunna få diskutera och ventilera de tankar och känslor som väcks på resans gång.
På drygt ett år har vi kommit långt. En del kanske tycker vi ska vara nöjda och stanna här. Att vi gått ner tillräckligt i vikt och ska slappna av lite i vårt sätt att se på mat och hälsa.
Det många missar är att vi knappast lider längre. att det inte hela tiden är en kamp längre att det faktiskt är en vardag, ett sätt att leva. Vi har gjort vårt val och vi kommer inte byta bana. I alla fall kommer vi inte gå tillbaka till någonting vi blir sjuka och tjocka av. Det är inte värt det,när man vet vad som finns på andra sidan.
Mitt personliga mål är Göteborgsvarvet och finslipning av formen. Träna upp det jag har och förhoppningsvis bränna några hekto fett på vägen. Jag har också avlagt kyskhetslöfte och låter bli choklad, grädde och vissa nötter det här året.
Tänker att 2013 börjar med en långsam joggingtur genom staden med bra musik i lurarna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar